Suzanne Klaver Fotografie

Prijzen 

Prijzen


GROEPSPORTRET

FOTOSHOOT STUDIO of OP LOCATIE

Er worden individuele foto's gemaakt en groepsfoto's (max. 4 settings, per extra setting 30 euro). Je mag verschillende outfits meenemen en eigen attributen meenemen. De mooiste foto's worden bewerkt (indien gewenst ook in zwart-wit of sepia) en digitaal opgestuurd in de hoogste resolutie. Op deze manier heb je de originele foto's en kun je ze zelf laten afdrukken. Uiteraard kan dat ook bij mij worden gedaan.

ZWANGERSCHAP EN NEWBORN

Kosten van een zwangerschapsshoot:

Kosten van een newborn/baby reportage thuis:

Kosten van een baby reportage + zwangerschapsreportage  : vanaf 295 euro.

De foto's worden digitaal geleverd via Wetransfer.

N.B. Ook leuk als kraamcadeau!


GEBOORTE


BRUILOFT

         
VISAGIE
prijs op aanvraag 

BEDRIJVEN

Profielfoto: Nog steeds een vakantiekiekje op je linked in pagina voor professionele doeleinden? Geen fatsoenlijke foto op je website? Maak dan nu een afspraak en laat in 20 minuten een serie uitstekende, professionele foto’s maken. Geen pasfoto's maar sprekende portretten, passend bij je doelgroep. Met de juiste uitstraling. Kosten: 75 euro, dit is incl. 5 bewerkte foto's in hoge resolutie.
Zakelijk portret: Vaak willen mensen net iets meer dan alleen een foto voor social media of de website. Daarom verzorg ik ook een uitgebreidere fotoshoot. Fotografie van het hoofd, tot aan de heup of ten voeten uit behoren tot de mogelijkheden. Met verschillende kledingsets en achtergronden. In deze sessie maken we uiteraard ook een profielfoto.
In de studio of op lokatie: kosten: 150 euro. Dit is incl. 10 bewerkte foto's in hoge resolutie.

Produktfoto:  prijs op aanvraag

Bedrijfsreportage:  prijs op aanvraagCADEAUTIP
Een origineel en blijvend (kraam)kado: een fotosessie thuis, op lokatie of in de studio.
 
Er zijn  cadeaubonnen verkrijgbaar voor welk bedrag je wenst (vanaf 25,00 euro)
 


REISKOSTEN
Mijn werkgebied ligt in principe in heel Nederland. Woont u buiten het gebied met een straal van 10 km vanaf het centrum van Culemborg dan reken ik een kilometervergoeding van 35 cent per kilometer.

 
Op alle rechtsbetrekkingen van Suzanne Klaver zijn de Algemene Voorwaarden van de FotografenFederatie van toepassing, welke zijn gedeponeerd bij de rechtbank Amsterdam onder nummer 78/2005.

Stuur e-mail* Invoer verplicht
Website by Folibee
Instagram